Tilbakemeldinger

Les tilbakemeldinger fra andre som har gått våre vandringer.

22/6-2015

Var med på fuglesangvandring med Rein Dammann i Kongeskogen på Bygdøy i mai. Det var kjempespennende! Håper det gjentas til neste år!

Astrid K.

1/5 - 2015

Alle var fornøyde - fantastisk å avslutte dagen i idyllisk skog med fuglesang etter en dag foran pc'n! Det gav energi og inspirasjon! Og vi vil nok lytte litt ekstra når vi er i skogen neste gang! Jeg ble så inspirert at jeg planlegger en tur tilbake dit på egenhånd i helgen!

Marianne L.L.

17/6-2015

Vår guide i dag var helt fantastisk. Hun fortalte med en så stor innlevelse, som gjorde at dette var den beste guidet turen jeg har vært med på i mitt
liv. Dette skal gjentas, og vi skal ta med nye vandrere neste gang.
Takk for en herlig opplevelse!

Tim F.

11/5-2015

Tusen takk for en kjempefin spøkelsesvandring - skal hilse fra alle 18 som var med!
Vi følte spøkelser og klebeånder var med oss resten av kvelden.

Guiden vår var jo bare et unikum, veldig artig måte å fortelle på og blid, tålmodig og hyggelig - hils så masse!
Dere får nok god PR fra mange her :-)

Lise G.

15/1-2014
Vandringen med Torgrim var utrolig vellykket og morsom! Alle var så fornøyd :-) og jeg anbefaler vandringene deres til de jeg snakker med.

Janecke W.

11/9-2013
Vil gi tilbakemelding til deg på at alle i følget var strålende fornøyd med byvandringen. Alle skryter av at du var kjempeflink til å fortelle, opplysningene var topp og de lærte mye nytt. At solen var inkludert i prisen er jo en bonus!! :-)

A.G.L.

29/5-2013
Deltagerlisten vår ble 17 stykker som deltok på vandringen, vi har mange positive tilbakemeldinger! Øl-styret er meget fornøyd med opplegget og Torgrim gjorde en dugelig innsats. Han fikk oss til å synge øl-øl-øl-refreng i lett duskregn på gata i Oslo!

Gerd M.

25/6-2012
Hei, alle var svært fornøyde med Berus Eder-turen :)

N.R.

3/4-2014
Tusen takk for en flott tur! Har tatt denne turen med dere en gang før, og har pratet varmt om turen til venner.

M.L.

27/2-2014
Vandringen var kjempefin og «dritskummel»!

Siri V.O.

13.11.2013
Tusen takk for en fantastisk vandring! Å, for en super guide! Hun er helt unik!

G.T.

5/2-2014
Hei, vil bare takke for en veldig artig spøkelsesvandring vi hadde med Marthe på lørdag. Hun formidlet historiene med stor innlevelse. Både store og små var fornøyde :-)

Siri K.

21/11-2013
Takker for en spennende omvisning i spøkets historie i gamle Oslo sist onsdag.

O.L.

5/11-2013
Tusen takk for sist! =) Det var såååå hyggelig og du var enormt flink!

H.S.

6/11-2013
Spøkelsesvandringen var kjempespennende og det har kommet mange og bare positive tilbakemldinger, så det frister til og med til gjentakelse :-) Spesielt spennende var det i kjelleren på Gamle Raadhus, der flere av oss følte et sterkt ubehag idet vi skulle passer under den buede døråpningen. Spooky :-) Og det var jo litt dette mange av oss var ute etter!

Kjempebra var også "historiefortelleren" som står til terningkast seks, så tusen takk for en super opplevelse.

E.V.O.

31/10-2013
Takk for en flott spøkelsesvandring med entusiastisk guide i går!

M.L.L.

25/10-2013
Vi hadde en flott vandring, Karianne er kjempeflink! 7 stykker ble vi - alle veldig fornøyde. Ser ikke bort i fra at vi kontakter dere ved en senere anledning :-)

Toril.E.

2/8-2013
Nå har jeg to ganger hatt gleden av å vandre spøkelsestur, begge ganger sammen med Marthe, første gang tirsdag 16., etterpå torsdag 18. juli. Dette var så interessant at jeg ville flere skulle oppleve det, derfor stilte jeg igjen etter to dager - sammen med venner denne gangen også.

Marthe er en svært dyktig formidler, hun forteller levende og engasjert, levendegjør og aktualiserer stoffet ved å sette det inn i historiske rammer. Ved andre gangs vandring varierte hun til og med noe på fortellingene, da jeg roste henne for det, sa hun at hun jo ville at også jeg skulle få noe nytt denne gangen.' Det er strålende service!

Hils Marthe og si at om jeg kommer en tredje gang, trenger hun ikke forandre noe, jeg hører det mer enn gjerne igjen!

Liv Astrid G.

10/7-2013
Hei! My friends and I participated in your ghost walk tonight and I just write you to tell: It was superb!! Thanks to our fantastic guide the time was flying with exciting stories. Well done! After the tour we were very brave and went to Kafe Celsius for diner. ;)

Ulrike N.

14/6-2013
Takk igjen for en flott vandring 22 mai. Sender vedlagt et bilde en av mine kolleger tok med sin mobil, er det spøkelser vi har fanget her?

Marianne F.J.

13/6-2013
Jeg har jo helt glemt å takke for en veldig fin kveld forrige torsdag. Vandringen svarte helt klart til forventningene og Vilde var kjempeflink. Til alt hell så ble det fint vær også, Akershus festning i strålende sol må jo bare bli bra.

Så nok en gang, tusen takk. Dere har flere spennende vandreturer og jeg er helt sikker på at vi sees igjen :)

L.M.

10/4-2013
Kan du sende en hilsen til Marthe og si tusen takk for vandringen. Det var veldig spennende og moro. Jeg har utelukkende fått positive tilbakemeldinger her i barnehagen.

Vi turte ikke å gå i kjelleren på Celsius ;)

A.B.R.

5/4-2013
Vil bare si at jeg var kjempe fornøyd med vandringen på onsdag. Alle vennindene mine var over seg av at det var det vi skulle og Marthe var veldig dyktig.
Vi var på cafe celsius etterpå og fikk faktisk lov av servitørene til å bli med ned i lager kjelleren deres, forutsatt at vi var ganske mange for hun ville ikke gå ned ellers.

...og der var det guffen stemning! føltes som man fikk et tungt kaldt laken over seg i det man kom ned i rommet og servitøren kunne fortelle at kjøkkensjefen hadde ved flere anledninger opplevd at han hadde vært der for å sette fra deg varer, ved stengetid, skrudd lyset av og lukket og låst døren. og i det han begynner å gå opp trappen røskes det i håndtaket fra innsiden, som om noen vil ut. Når har låser opp for å sjekke er det ingenting.

M.S.

10/3-2013
Takker for flott kveld! Vi storkoste oss på spøkelsesvandring og Marthe var helt fantastisk! Innlevelse, masse historie, kaldt, mørkt og skummelt - perfekt.

Dette er virkelig en opplevelse vi kommer til å anbefale videre!

Jannicke T.

25/6-2012
Tusen takk for en spennende og interessant vandring for meg og barnebarnet mitt Lukas på onsdag!

Lukas (snart 7) var helt oppslukt forsto jeg etter hvert. Han bare lyttet og spurte ikke meg om noe en eneste gang. Jeg spurte ham flere ganger om han var trøtt og ville hjem, men det var det ikke snakk om. Etterpå har han fortalt masse detaljer som han fikk med seg, for eksempel om hesten som ble skutt og hva man risikerte om man så den og hørte den (han påsto han hørte en hest mens vi sto der), og den om hunden som kom glad frem og gjødde for en av vandrerne mens det var ingen av de andre som så den. Lukas sier han hørte en hund som krafset. Han husket til og med navnet på den, det var mer enn jeg klarte.

Han var veldig opptatt av han som var murt inn i tårnet i mange år (12?) og det fryktelige skriket man kunne høre uten for festningsmurene også. De små vesnene som viste seg med flammer på ryggen før brannene lurte han også fælt på. Vi fikk ikke med oss navnet på dem, var det pyrimaker e.l.? Og da han fikk høre om henne som hadde tatt et bilde av en benk som ingen satt på, mens man på bildet kunne se en gjennomsniktig mann, måtte jeg ned i sekken og hente fram det nye elektroniske kameraet hans.

Vi gikk gjennom alle bildene han tok, men vi så dessverre ingen spøkelser der. Du har med andre ord gitt en flott opplevelse til en liten gutt som elsker historier, og som egentlig er ganske uforferdet, bare han får forklaring på det han lurer på etterpå og begynner å fordøye alt han har tatt inn.

G. S.

30/8-2007
Tusen takk for en veldig fin spøkelsesvandring i går! Det var veldig interessant å få fortalt litt Oslo-historie rundt spøkelseshistoriene. Det var veldig fint - du er veldig flink :-)

Vedlegger bilde jeg tok med mobiltelefonen i går.

L.S.